Servis datotek

Storitev je namenjena vsem, ki imate programatorje za branje in pisanje motornih računalnikov ter spodobno diagnostično orodje, ki premore vsaj osnovne operacije adaptacij.

Programska logika omejevanja

Programska logika omejevanja

Z izdelavo “čipov” po naročilu se ukvarjamo že dolgo časa, naš trg je globalen in več kot 95% vsega prometa opravimo z izvozom naših storitev in izdelkov po celem svetu, razen na Aljasko in Antartiko.

Večina “težavnih” spremenjenih in predpripravljenih programov pride iz držav članic.

Problem vsekakor ni država izvora (tudi te bi lahko našteli) temveč pristop k reševanju težave in generičen “copy paste” sistem brez osnov znanja ali pa uporaba raznoraznih programov, ki avtomatično ali polavtomatučno izvedejo kaotične spremembe v programu. Na trgu ni in nikoli ne bo programa, ki bi namesto izvajalca lahko opravil zanesljive spremembe. Pa če tudi zloglasni program stane celo premoženje.

Večina spremenjenih programov izgubi svojo avtentičnost s tem, da izvajalec ali pa njihov priljubljeni automatizirani program po najnižji liniji odpora pobriše vse možne napake v sistemu, s tem pa uniči poročanje napak na armaturnu plošči.

To dejansko pomeni, da v primeru kakršnekoli okvare na motorju ne boste dobili obvestila na armaturni plošči, da je z motorjem nekaj narobe in to vsekakor lahko pelje v katastrofo ali pa v preglavice pri odkrivanju napake. Saj sistem ne ve več, da je z motorjem dejansko nekaj narobe. Teh primerov je resnično ogromno, enostavno preveč.

Logika poročanja dodajanja in odstranjevanja

Logika poročanja dodajanja in odstranjevanja


Programska logika za krmiljenja

Programska logika za krmiljenja

Ravno zaradi tega dejstva smo se odločili, da bomo tudi na našem, trgu ponudili servisiranje datotek na daljavo.

Vse spremembe opravimo popolnoma sami, spremembe natančno navedemo in za svoje delo garantiramo. Naše spremembe ni potrebno testirati saj natančno vemo kaj spreminjamo.

Edini pogoj za uspešno sodelovanje je natančno upoštevanje korakov pri diagnosticiranju vozila ter branju in pisanju motornega računalnika.

Ne uporabljamo avtomatike , vse spremembe preračunamo

Ne uporabljamo avtomatike , vse spremembe preračunamo

Svoje delo, ne zaklepamo, ne skrivamo in ne delamo po sistemu master/slave saj, če je naročnik tako dober, da zna razumeti, kaj smo spremenili v programu je dovolj dober, da ni nikakršne potrebe po skrivanju česarkoli.

Če pa zadeve ne razume in samo kopira rešitve, bo slej kot prej naletel na oviro, pri kateri bo potrebno intervenirati. Zaradi navedenega se gremo le “fair play” in poštene poslovne prakse. V sodelovanje in brez predsodkov vabimo tudi konkurenco. Na koncu šteje le kvaliteta storitev, pristop in predvsem zadovoljna stranka.

S sprejemljivimi cenami in visoko kvaliteto je zagotovo bolje imeti izvajalca doma kot v pa v tujini.

Izvajamo

SPREMEMBE PO ŽELJI

CHIP TUNING

DPF OFF

EGR OFF

FLAP OFF

LAUNCH CONTROL

MAF TO MAP

ADBLUE OFF

SPEED LIMIT OFF

DTC OFF

LAMBDA OFF

NADGRADNJE KOMPONENT

Pošljite ECU datoteko za predelavo

Natančno vnesite podatke vozila, odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.