CARPRO info

CARPRO, avtoelektronika, tehnološki razvoj in trgovina

Izvajamo storitve na področju profesionalnega chiptuninga, katere izvedemo izključno po naročilu in specifikaciji (želji stranke) in je namenjeno poznavalcem, ki natančno določijo, kaj želijo doseči.

Za razliko od ostalih ponudnikov chiptuning storitev, smo se osredotočili le na unikatno visokokakovostno optimiranje motorne elektronike, le za voznike oz. lastnike avtomobilov, ki natanko vedo kaj želijo doseči z optimizacijo motornega delovanja.

V našo delavnico na temo chiptuninga sprejemamo stranke, ki so podučene vsaj z osnovami delovanja motorja in ki vedo kaj želijo doseči s spremembami, ki jih izvedemo mi. Sprejemamo ravno tako stranke, ki so prejele priporočilo od obstoječih strank. Pavšalnega "generičnega", oziroma univerzalnega tuninga NE izvajamo.

Naše storitve so unikatne. Vse spremembe opravimo pop

olnoma sami, ne izvajamo generičnih oz. univerzalnih tuningov, vsako vozilo je za nas unikat in iz hiše odide z unikatno krivuljo moči ter navora! Z dolgoletnimi izkušnjami smo s številnimi inovacijami izdelali in na evropskem patentnem uradu zaščitili lastna orodja za chiptuning. Naša orodja so zelo cenjena in prepoznavna po celem svetu.

Raziskave in razvoj so naša strast, svoje delo pa opravljamo z veseljem. S pošteno poslovno prakso in "fair play" odnosom sodelujemo s številnimi ustanovami in podjetji.

Svoje znanje delimo, saj le s predajanjem znanja lahko znanje dobimo tudi nazaj.